C24 AB
October, 2006, 5:10 pm
Filed under: 02 Large | Tags: , ,

Consultori Mèdic a Can Vilalba, Abrera

La relació entre l’edifici nou i el seu entorn natural i construït es va convertir en el full de ruta d’aquest projecte. L’edifici nou s’integra amb el terreny natural mitjançant un pati verd. Una alzina es converteix en el centre del projecte i de l’entorn. La coberta, de rajola ceràmica verda, és la façana principal de cara al barri Can Vilalba, situat a un nivell topogràfic superior. En la forma hi ha una clara relació entre l’edifici nou i l’espai d’activitats existent.

superfície construïda: 258 m2
data concurs: octubre 2006
promotor: Ajuntament d’Abrera
Advertisements
Comments Off on C24 AB


030 VEL
February, 2005, 2:12 pm
Filed under: 02 Large | Tags: , , ,

Habitatge unifamiliar aïllat a Vallvidera

La simplicitat volumètrica resol les exigències topogràfiques i del client.  Per una banda topogràficament mitjançant el prisma de base rectangular i dues plantes, resolem l’accés  en la planta superior per la façana est i la relació estar-jardí en planta baixa per la façana oest. I per l’altre, tal i com volia el client, la privacitat al carrer en la façana est i la màxima obertura a les vistes en la oest.

Per aconseguir abaratir costos s’ha optat per el sistema constructiu basat en la placa alveolar de formigó prefabricat que soluciona alhora l’estructura i els tancaments, la qual combinada seguint la seva modulació amb vidre i porticons de lames de fusta, donarà  la qualitat i calidesa suficients per dotar aquest material de la comfortabilitat necessaria per formar un habitatge.

superficie construïda: 288 m2
data execució: 02.2003 – 02.2005
constructor: Spandeck Catalana S.A.
aparellador: F. Xairó Mimo
càlcul estructura: Spandeck Catalana S.A.
Essaquatre Arquitectes S.L.
Comments Off on 030 VEL


010 CA
March, 2003, 7:26 pm
Filed under: 02 Large | Tags: , , ,

Habitatge unifamiliar aïllat a Calaf

El contorn trencat de l’edifici intensifica la relació entre l’habitatge i el jardí, necessari per equilibrar l’alt percentatge d’ocupació sobre el terreny. Al centre de l’habitatge hi ha un petit lluernari -un espai buit- on tots els espais funcionals conflueixen: l’entrada, la sala d’estar, la cuina, l’estudi, els dormitoris i les sortides al jardí. La qualitat d’aquesta casa es troba en les múltiples relacions que existeixen entre totes les peces, l’habitatge i el seu entorn.

superfície construïda: 322 m2
data execució: 07.2001 – 03.2003
constructor: Dheblan S.L.
Constructora Pirineu S.C.C.L.
aparellador: A. Sanfeliu
càlcul estructura: Essaquatre arquitectes S.L.
Comments Off on 010 CA


023 IR
June, 2002, 11:22 am
Filed under: 02 Large | Tags: , ,

Habitatge unifamiliar adaptat a Sant Esteve Sesrovires

El projecte es fonamenta en la necessitat d’aconseguir per una persona minusvàlida un habitatge desenvolupat en un sol pla i que alhora s’adapti al desnivell del terreny. S’han tingut en compte els diferents itineraris, tant peatonals com l’arribada amb cotxe i alhora l’accessibilitat a nivell del funcionament intern de l’habitatge. L’habitatge desenvolupa el programa al llarg d’un eix est-oest parl.lel al carrer peatonal, en una franja de 7×21 mts. El conjunt consta de dos volums diferenciats, creant entre ambdós un espai d’accés. A l’est s’organitzen els dormitoris en dues plantes que recullen els dos nivells del jardí, i a l’oest s’hi ubica la cuina, menjador i sala d’estar que estan en contacte directe amb el terreny.

superfície construïda: 257 m2
data execució: 04.2001 – 06.2002
constructor: Construcciones Melero-Melero S.L.
aparellador: A. Sagristà Canals
càlcul estructura: Essaquatre Arquitectes S.L.
Comments Off on 023 IR



%d bloggers like this: