131 MA
October, 2010, 11:52 am
Filed under: 01 Small | Tags: , , ,

Restaurant LÂL a Esparreguera

L’activitat del bar i restaurant LÂL es caracteritza per l’ús de l’espai lliure de parcel.la, el jardí d’un antic palauet, on es desnvoluparà l’activitat principal en terrasses a diferents nivells a l’aire lliure. El porxo del palauet s’ha transformat en una galeria oberta cap a aquest jardí amb el mateix objectiu.
Els serveis principals que són la zona del bar i els serveis adaptats es situen dintre d’un hivernacle a base d’estructura metàl.lica i vidre construït entre el palauet i l’edifici veí.
La cuina i menjador originals del palauet s’han transformat en la cuina, office i menjador del restaurant, amb instal.lacions adequades per a l’activitat i independitzant-se totalment de l’habitatge.

superfície construïda: 119 m2
data projecte: 07.2010 – 10.2010
constructor: Construccions Torres Ullés S.L.
aparellador: Sra. R. Cuevas Amador
càlcul estructura: S4 arquitectes i consultors

Advertisements
Comments Off on 131 MA


080 PPE
September, 2005, 11:11 am
Filed under: 01 Small | Tags: , ,

Bar-Restaurant a Cardona

(Obra seleccionat per la bienal d’arquitectura 4a BACC 2006)

Amb la idea de donar la màxima sensació d’amplitud i tranquil·litat a un local amb la problemàtica d’ésser llarg i estret, es va decidir:

Crear una bossa d’estar a l’entrada convivint amb el carrer mitjançant un tancament de façana el més transparent possible, desplaçar la barra cap a darrera i fer-ho de  manera fluida creant una successió orgànica i suau entre els diferents usos,  i utilitzar  materials naturals; fusta massissa d’Iroko en revestiments i mobiliari, marbre blanc en barres i bancs, teixits de pell i coto per coixins i cortines, i una il·luminació càlida  per afavorir el recolliment.

superfície construïda: 61,4 m2
data execució: 02.2005 – 09.2005
constructor: Construccions LLuis
aparellador: R. Mora Sala
 
Comments Off on 080 PPE


021 CE
September, 2000, 6:09 pm
Filed under: 01 Small | Tags: , ,

Centre d’estètica i perruqueria a Esparreguera

Per l’acollida d’un centre d’estètica i perrugueria al centre del poble es va reformar un local comercial per crear un espai el máxim  d’obert i il.luminat. Amb la mínima expressió formal es va crear un ambient càlid utilitzant materials com el parquet industrial i el marbre.

superfície construïda: 85 m2
data projecte: 05.2000 – 09.2000
constructor: –
aparellador: –
càlcul estructura: –
Comments Off on 021 CE



%d bloggers like this: